Køkkenets åbningstider

Kromenu Uge 46: Torsdag – Lørdag

Forret: Seleribisque med stegt kammusling, basilikum olie og bacon støv

Hovedret: Rosastegt kalvecoulotte, med brændte løgskaller, ærter francaise, rødvinssauce, og pommes anna

Dessert: Creme brulée

Kromenu uge 47: Torsdag – fredag Forret: Laksetatar med wasabicreme om ponzu

Hovedret: Grillet skaftkottelet med pimentrelish, basilikum, oliven og stegte kartofler

Dessert: Appelsincocktail med marcipan og vanille

Uge 48: Ingen kromenu Grundet julefrokoster

Takeaway og dagens ret Kr. 99,-//139,-

Uge 46: Mandag: stegt flæsk med persillesauce Torsdag: stegt kalvelever med bløde løg Fredag: mexicansk lasagne Lørdag: luksus biksemad med spejlæg

Uge 47: Mandag: stegt flæsk med persillesauce Torsdag: Forloren hare Fredag: skindstegt laks med hollandaise Lørdag: rødvinsbraiserede svinekæber

Uge 48: Mandag: stegt flæsk med persillesauce Torsdag: andebryst med appelsinsalat Fredag: ingen takeaway Lørdag: ingen takeaway

INFO: Alla mandage serveres kun stegt flæsk med persillesauce.

Ring og bestil på tlf: 49700479