Frokostmenu

Besøg Hornbæks ældste hus og skønneste restaurant hvor vi dagligt serverer en skøn frokost. VI ligger tæt ved Hornbæk havn, som er centrum for det lille fiskerleje på Sjællands nordkyst mellem Helsingør og Gilleleje. Om sommeren serverer vi frokosten i den smukke rosenhave. Og om vinteren hygger vi om gæsterne med ild i pejsen. Restauranten er kendt for at servere god mad i rigelige mængder.​

Frokost/lunch: Serveres fredag – søndag kl. 12.30 – 15.30

Frokostmenu

Marineret sild med karrydressing, æg og løg
Herring – currysauce – egg – onion
Kr. 109,-

Kryddersild med fedt, serveres crème fraiche, løg og purløg
Spiced herring – sour creme – onion
Kr. 109,-

Hornbæk flækkesild med lune flødestuvede kartofler, Dijon og tyttebær
Fried salty herring – potatoes with cream – lingonberries – mustard
Kr. 89,-

Kippers med peber, rå æggeblomme og løg
Kippers – pepper – eggyolk – onion
Kr. 99,-

Portugisiske sardiner på smørristet toast, mayo, citron og løg
Portuguese sardines – toast – mayo – onion
Kr. 109,-

Kokkepigens snapsemad, med kryddersild, kartoffel, æg, mayo og æg
Spiced herring – potato – mayo – egg – bacon
Kr. 129,-

Røget laks med avocado, rygeostcreme, og ørredrogn
Smoked salmon – smoked creamecheese – troutroe and chives
Kr. 129,-

Grøndlanske rejer på franskbrød, med to slags mayo, æg, asparges og kaviar
Shrimp toast – mayo – egg – asparagus
Kr- 149,-

Pandestegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
Filet of plaice – danish mustardsauce – lemon
Kr. 139,-

Pandestegt rødspættefilet med mayo og rejer
Filet of plaice – mayo – shrimps Kr. 149,-

Kartoffelmad med røgede kartofler, hønsesalat og bacon
Smoked potatoes – homemade chickensalad – bacon
Kr. 119,-

Kartoffelmad med røgede kartofler, gammeldags æggesalat, sprød bacon og karse
Smoked potatoes – eggsalad with curry – bacon
Kr. 119,-

Klassisk kartoffelmad med bacon, mayo, løg og purløg
Potatoes – bacon – mayo – onion – chives
Kr. 99,-

Hjemmelavet hønsesalat med bacon og asparges
Homemade chickensalad – bacon – asparagus
Kr. 119,-

Roastbeef med kold béarnaise, stegte løg og agurkesalat
Roastbeef – cold sauce bearnaise – fried onions – cucumbersalad
Kr. 129,-

Stegt kalvelever med bløde løg, bacon og surt
Fried calf liver – soft onions – bacon – pickled cucumber
Kr. 129,-

Frikadeller med rødkål og agurkesalat
Meatballs – pickled red cabbage – pickled cucumber
Kr. 99,-

Ribbensteg med rødkål, agurkesalat og hjemmelavet sennep
Fried pork – red cabbage – pickled cucumber
Kr. 129,-

Gammelost med fedt, løg og sky
Old mature cheese (52 weeks), aspic – onion
Kr. 109,-

Camemberfrites på ristet toast med solbærsylt
Fried camembert – toast – blackcurrant
Kr. 109,-

Kokkepigens rabarbertrifili
Compote of rhubarb – macaroon – whipped cream
Kr. 79,-