MENU

Besøg Hornbæks ældste hus og skønneste restaurant hvor vi dagligt serverer et godt udvalg af lækre og smagfulde retter.

Vi ligger tæt ved Hornbæk havn, som er centrum for det lille fiskerleje på Sjællands nordkyst mellem Helsingør og Gilleleje. Om sommeren serverer vi maden i den smukke rosenhave. Og om vinteren hygger vi om gæsterne med ild i pejsen.

Vi tager altid hensyn til allergener. Informer venligst ved reservation. Vegetar/veganer kan altid forudbestilles ved reservation.

Om mandagen serveres der kun stegt flæsk mit alles.

De kan altid ringe til os og høre nærmere om dagens menuer.

Uge 39 (21/9 – 27/9)

ONSDAG – LØRDAG

Kr. 259,-

Forretter:

Rørt tatar med pebermayo, syltede tomater, puffede ris og karse

Hovedretter:

Stegt kystfisk, grillet zucchini, agurk, yuzu og kold gazpacho

Dessert:

Blødende chokoladekage, hindbærsorbet, marengs og hvid chokoladecrumble

Uge 40 (28/9 – 04/10)

ONSDAG – LØRDAG

Kr. 259,-

Forretter:

Bruschetta pomodoro. Ristet surdejsbrød med variation af tomat, friskost, hvidløg og basilikum

Hovedretter:

Rigatoni tartufo med oksekød, svampe, peccorino og persillefrites

Dessert:

Pannacotta – bær a la romanof. Krystalliseret hvid chokolade og jordbærsorbet