3 RETTERS MENUER

Besøg Hornbæks ældste hus og skønneste restaurant hvor vi dagligt serverer et godt udvalg af lækre og smagfulde retter.

Vi ligger tæt ved Hornbæk havn, som er centrum for det lille fiskerleje på Sjællands nordkyst mellem Helsingør og Gilleleje. Om sommeren serverer vi maden i den smukke rosenhave. Og om vinteren hygger vi om gæsterne med ild i pejsen.

Vi tager altid hensyn til allergener. Informer venligst ved reservation. Vegetar/veganer kan altid forudbestilles ved reservation.

Om mandagen serveres der kun stegt flæsk mit alles.

De kan altid ringe til os og høre nærmere om dagens menuer.

Uge 47 (16/11 – 22/11)

TORSDAG – LØRDAG

Kr. 259,-

Forretter:

Laksetatar med urter og syltede sennepskorn, syrnet fløde og dildolie

Hovedretter:

Rosastegt oksemørbrad, stegt kål, rødbedeglace og kartoffelfondant

Dessert:

Citron/marengstærte

Uge 48 (23/11 – 29/11)

TORSDAG – LØRDAG

Kr. 259,-

Forretter:

Asiatisk vegiesuppe med friterede dumplings

Hovedretter:

Coq au vin blanc – hane i hvidvin –  med svampe og bacon

Dessert:

Lime cheesecake