Take Away

Uge 22(25/5 – 31/5)

Forretter:

Dampede hvide asparges med håndpillede rejer, og dild hollandaise

kr. 99,-

Røget laks med let spicy frugtpickles, peberrodsskum og maltosne

Kr. 89,-

Hovedretter:

Hansen’s gourmetburger 220gr. Okse, hjemmelavet tomatsalsa, rødløgskompot, røget cheddar, sprød bacon og aioli

Kr. 149,

+ pommes frites kr. 30,-

BBQ spareribs med coleslaw og bagt kartoffel med hvidløgssmør

kr. 149,- 

300gr. Ribeye steak, sauce demiglace, krydderurtebearnaice og parmesanfritter

Kr. 249,-

Dagens fisk Dags pris

Klassisk wienerschnitzel af kalv

Kr. 149,-

Mørbradgryde med ris

Kr. 99,-

Boller i karry med mangochutney, ananassalat og ris

Kr. 99,-

Dessert:

Rabarberkompot med kokosis

Kr. 69,-

Pandekager med is

Kr. 69,-