Take Away

Uge 3 (18/1 – 24/1)

Mandag:

Stegt flæsk med persillesauce.

Alm. Portion kr. 139,-

Stor portion kr. 169,-

Tirsdag – Lørdag

Italiensk oksegryde i pikantsauce, soltørrede tomater, frisk oregano, serveres med ris.

1 pers. Kr. 99,-

2 pers. Kr. 159,-

Fisk og skaldyr i grøn karry, serveres med ris.

1 pers. Kr. 99,-

2 pers. Kr. 159,-

Mørbradgryde i paprikaflødesauce, serveres med ris.

Kr. 99,-

Pasta rigatoni i trøffelflødesauce, svampe og oksekød.

Kr. 139,-

Brændende kærlighed med kartoffelmos.

Kr. 149,-

Hansen´s 250 gr. oksegourmetburger med hjemmelavet tomatsalsa, løgkompot, sprød bacon, røget cheddar og aioli.

Kr. 149,-

Børnehamburger.

Kr. 99,-

Pommes frites.

Kr. 30,-

Uge 4 (25/01 – 31/01)

Mandag:

Stegt flæsk med persillesauce.

Alm. Portion kr. 139,-

Stor portion kr. 169,-

Tirsdag – Lørdag

Laks i dildsauce, rejer, friske grøntsager, serveres med ris.

1 pers. Kr. 99,-

2 pers. Kr. 159,- 

Boller i selleri, persillekartofler, og mormorsalat.

1 pers. Kr. 99,-

2 pers. Kr. 159,- 

Svensk pølseret serveres med rugbrød.

Kr. 99,-

Pasta penne i mild gorgonzolasauce, bacon og friske urter.

Kr. 139,-

Osso buco med kartoffelmos.

Kr. 149,-

Hansen´s 250 gr. oksegourmetburger med hjemmelavet tomatsalsa, løgkompot, sprød bacon, røget cheddar og aioli.

Kr. 149,-

Børnehamburger.

Kr. 99,-

Pommes frites.

Kr. 30,-