Skip to main content

TAKE-AWAY: BESTIL GOD OG SMAGFULD CAFÉMAD

NB!  Ingen take-away for nu. Vi er tilbage igen
efter sommeren.   

Kunne du tænke dig at forkæle dig selv med lækker take-away mad, så du kan slappe af og nyde, at du ikke skal bruge tid på at lave mad i dag, og leder du efter en café i nærheden af Dronningmølle, Gilleleje eller Helsingør, der tilbyder lækker og velsmagende mad – så er du kommet til det helt rette sted.

Du kan nemlig med fordel besøge Hornbæks ældste hus og skønneste restaurant, hvor vi dagligt serverer et godt udvalg af lækre og smagfulde retter, som også kan købes som take-away.

HER FINDER DU VORES RESTAURANT

Vores restaurant ligger tæt ved Hornbæk havn, som er centrum for det lille fiskerleje på Sjællands nordkyst mellem Helsingør og Gilleleje. Om sommeren serverer vi maden i den smukke rosenhave, og om vinteren hygger vi om vores gæster med ild i pejsen – medmindre du selvfølgelig hellere vil tage maden med hjem og spise den i dine vante rammer.

Vores spisested er kendt for at servere god mad i rigelige mængder, og det gælder selvfølgelig også for vores take-away.

KONTAKT OS OG BESTIL MAD ELLER KIG FORBI OG HENT DIN TAKE-AWAY

Har du lyst til sund og lækker cafémad i stedet for at bestille fra det lokale pizzeria eller tage frysepizzaen ud af fryseren, så er du altid meget velkommen til at ringe til os på 49 700 479  for at bestille din mad. Alternativt kan du også kigge forbi vores spisested og bestille din take-away, når du kommer. Vil du hellere spise din mad i vores hyggelige restaurant, er der selvfølgelig også mulighed for det.

Vores menu er vejledende, der kan forekomme ændringer

  

.

Mandag:

.

 

Torsdag – Fredag – Lørdag:

.