Take Away

Besøg Hornbæks ældste hus og skønneste restaurant hvor vi dagligt serverer et godt udvalg af lækre og smagfulde retter.

VI ligger tæt ved Hornbæk havn, som er centrum for det lille fiskerleje på Sjællands nordkyst mellem Helsingør og Gilleleje. Om sommeren serverer vi maden i den smukke rosenhave. Og om vinteren hygger vi om gæsterne med ild i pejsen.

Restauranten er kendt for at servere god mad i rigelige mængder.

VORES TAKEAWAY KAN AFHENTES FRA KL. 18.00
(Udsolgt, samt ændringer kan forekomme)

Vi har takeaway torsdag – lørdag, tirsdag og onsdag lukket

Kromenu
Uge 46:
Torsdag – Lørdag

Forret:
Seleribisque med stegt kammusling, basilikum olie og bacon støv

Hovedret:
Rosastegt kalvecoulotte, med brændte løgskaller, ærter francaise, rødvinssauce, og pommes anna

Dessert:
Creme brulée

Kromenu uge 47:
Torsdag – fredag
Forret:
Laksetatar med wasabicreme om ponzu

Hovedret:
Grillet skaftkottelet med pimentrelish, basilikum, oliven og stegte kartofler

Dessert:
Appelsincocktail med marcipan og vanille

Uge 48:
Ingen kromenu
Grundet julefrokoster

Takeaway og dagens ret
Kr. 99,-//139,-

Uge 46:
Mandag: stegt flæsk med persillesauce
Torsdag: stegt kalvelever med bløde løg
Fredag: mexicansk lasagne
Lørdag: luksus biksemad med spejlæg

Uge 47:
Mandag: stegt flæsk med persillesauce
Torsdag: Forloren hare
Fredag: skindstegt laks med hollandaise
Lørdag: rødvinsbraiserede svinekæber

Uge 48:
Mandag: stegt flæsk med persillesauce
Torsdag: andebryst med appelsinsalat
Fredag: ingen takeaway
Lørdag: ingen takeaway

INFO:
Alla mandage serveres kun stegt flæsk med persillesauce.

Ring og bestil på tlf: 49700479