Take Away

Besøg Hornbæks ældste hus og skønneste restaurant hvor vi dagligt serverer et godt udvalg af lækre og smagfulde retter.

VI ligger tæt ved Hornbæk havn, som er centrum for det lille fiskerleje på Sjællands nordkyst mellem Helsingør og Gilleleje. Om sommeren serverer vi maden i den smukke rosenhave. Og om vinteren hygger vi om gæsterne med ild i pejsen.

Restauranten er kendt for at servere god mad i rigelige mængder.

VORES TAKEAWAY KAN AFHENTES FRA KL. 18.00 (Udsolgt, samt ændringer kan forekomme)

Vi har takeaway mandag – lørdag kl. 18.00 – 20. 30, tirsdag og onsdag har vi lukket

Takeaway uge 6

(3/2 – 9/2)

Mandag – torsdag – fredag – lørdag

Mandag: Stegt flæsk med persillesauce
Kr. 139,-/169,-

Torsdag: Pasta med trøffelflødesauce, oksekød og parmasan
Kr. 139,-/99,-

Fredag: Hansens gourmetburger
Kr. 149,-

Lørdag: Klassisk pariserbøf
Kr. 149,-/99,-

Takeaway uge 7

(10/2 – 16/2)

Mandag – torsdag – fredag – lørdag

Mandag: Stegt flæsk med persillesauce
Kr. 139,-/169,-

Torsdag: Frikadeller med skysauce, kartofler, surt og rødkålssalat
Kr. 139,-/99,-

Fredag: Hansens gourmetburger
Kr. 149,-

Lørdag: Flæskesteg mit alles
Kr. 99,-

Takeaway uge 8

(17/2 – 23/2)

Mandag – torsdag – fredag – lørdag

Mandag: Stegt flæsk med persille sauce
Kr. 139,-/169,-

Torsdag: Sprængt oksebryst med peberrodssovs
Kr. 149,-/99,-

Fredag: Hansens gourmetburger
Kr. 149,-

Lørdag: Thaisalat med nudler og oksekød
Kr. 149,-/99,-

Takeaway Uge 9

(24/2 – 29/2)

Mandag – torsdag – fredag – lørdag

Mandag: Stegt flæsk med persillesauce
Kr. 139,-/169,-

Torsdag: Hønsefrikasse
Kr. 139,-/99,-

Fredag: Hansens gourmetburger
Kr. 149,-

Pasta carbonara
Kr. 129,-/99,-

Lørdag: Gammeldags grydestegt kylling, med skysauce, kartofler og agurkesalat
Kr. 149,-/99,-