Take Away

Besøg Hornbæks ældste hus og skønneste restaurant hvor vi dagligt serverer et godt udvalg af lækre og smagfulde retter.

VI ligger tæt ved Hornbæk havn, som er centrum for det lille fiskerleje på Sjællands nordkyst mellem Helsingør og Gilleleje. Om sommeren serverer vi maden i den smukke rosenhave. Og om vinteren hygger vi om gæsterne med ild i pejsen.

Restauranten er kendt for at servere god mad i rigelige mængder.

VORES TAKEAWAY KAN AFHENTES ALLE HVERDAGE FRA KL. 18.00
(Udsolgt, samt ændringer kan forekomme)

Mandage – kr. 139,-

Tirsdag – LUKKET

Onsdag – fredag – kr. 99,-

Lørdage – ingen takeaway

TAKEAWAY MENU – UGE 42

Mandag:
Stegt flæsk med persillesauce

Onsdag:
Sprængt oksebryst med peberrodssauce, persillekartofler og hjemmelavet surt

Torsdag:
Bitre, søde og sprøde salater, med oksecroquettes, granat æble og hvidløgsdressing

Fredag:
Ølbraiserede svinekæber, med grov urtemos og friteret persille

TAKEAWAY MENU – UGE 43

Mandag:
stegt flæsk med persillesauce

Onsdag:
Wienerschnitzel mit alles

Torsdag:
Flæskesteg med brune kartofler, hjemmelavet rødkål, og flødeskysauce

Fredag:
Stegt kulmule med svampe rissotto og hummersky